Succesen fortsætter - spar 10% på alle online produkter - Rabatten fratrækkes i kassen

Søgning gav ingen resultater

Produkter A-Z

Rammerne kan blandt andet bruges til:

  • Firmafotos
  • Kunstprints
  • Diverse anden udsmykning og dekoration i kontoret
  • Salgsmateriale
  • Certifikater

Mulighederne er således mange, når blot du har de rette rammer til rådighed. Vælg blandt mange skønne 60x80-rammer her, hvor du finder robuste rammer af høj kvalitet til alle behov.

Snaprammer på 60x80 cm til nem indramning af plakater og prints

Blandt vores rammer på 60x80 cm finder du eksempelvis de populære snaprammer, der er et eftertragtet valg hos både virksomheder og private. Det er ikke svært at forstå, når man først har prøvet det smarte klik-system, der giver nem adgang til at skifte indhold i rammerne på blot et øjeblik – helt uden at skulle have rammerne ned fra væggen. I stedet fjernes frontpladen på rammen blot i et snuptag, hvorefter indholdet er lige til at bytte ud. Til slut sættes frontpladen på igen, og så hænger rammen lige så fint som før – nu med ny udsmykning eller et nyt og spændende salgsbudskab at se på. Vores rammer på 60x80 cm fås i flere farver og med forskellige profiltykkelser, og de er alle udført i slidstærkt og holdbart aluminium, der sikrer en lang levetid på rammerne. På den måde bliver købet af 60x80-rammer hurtigt til en investering, som din virksomhed kan få glæde af igen og igen igennem mange år. Rammerne holder sig nemlig flotte og ser ud som nye på trods af hyppig brug i det daglige. 

Indret med rammer både ude og inde

Rammer udgør alletiders løsning til dekoration eller præsentation, og vores rammer på 60x80 cm er ingen undtagelse. Du kan bruge rammer både ude og inde, og vores 60x80-rammer kan nemt kombineres på kryds og tværs og frit mikses med rammer i andre størrelser fra sortimentet hos Display.dk. Du finder vores samlede udvalg af plakatrammer her, hvor du let kan finde netop de rammer, I står og mangler i din virksomhed – måske til daglig brug eller måske i forbindelse med en særlig event, hvor meget materiale skal vises frem for samarbejdspartnere og potentielle kunder, og hvor det derfor giver rigtig god mening at tage én eller flere rammer i brug til formålet.

Køb rammer på 60x80 cm online hos Display

Hos Display.dk er det nemt at handle rammer til alle behov, og leder du efter rammer på 60x80 cm, er det derfor blot om at gå på opdagelse her i vores udvalg af de bedste kvalitetsrammer i den førnævnte størrelse. Når du har fundet de rammer, du skal bruge, kan du lægge dem i kurven og gennemføre din bestilling ved kassen. Vi sidder klar til at pakke din ordre og til at sende den afsted til din virksomhed inden længe, så I snart kan tage de nye rammer i brug for første gang.